З метою забезпечення судово-експертної діяльності в умовах воєнного стану в Україні Міністерством юстиції України видано наказ від 14.03.2022 № 1138/5 «Про деякі питання забезпечення судово-експертної діяльності в умовах воєнного стану», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 16.03.2022 за № 326/37662 (далі – Наказ).
Згідно з пунктом 4 Наказу продовжено строк дії свідоцтв про присвоєння кваліфікації судового експерта судовим експертам, які не є працівниками державних спеціалізованих установ, та судовим експертам науково-дослідних установ судових експертиз Міністерства юстиції України, які до введення воєнного стану в Україні подали заяви та документи для проходження атестації в Центральній експертно-кваліфікаційній комісії при Міністерстві юстиції України з метою продовження строку дії свідоцтв, а також свідоцтв про присвоєння кваліфікації судового експерта, строк дії яких закінчується у період дії воєнного стану, або протягом одного місяця після припинення чи скасування воєнного стану.
Наказ розміщено на офіційному вебсайті Міністерства юстиції України за посиланням https://minjust.gov.ua/m/zabezpechennya-sudovo-ekspertnoi-diyalnosti-v-umovah-voennogo-stanu.
Організація | Регіон/Область | Адреса | Телефон |
---|---|---|---|
Київський науково-дослідний інститут судових експертиз | м.Київ | 03057, вул. Смоленська, 6 info@kndise.gov.ua | (044) 200-29-29 |
Свідоцтво експерта номер | Назва комісії | Дата та номер рішення | Термін дії | Номер та вид експертизи | Індекс та вид експертної спеціальності |
---|---|---|---|---|---|
26-Д присвоєння кваліфікації судового експерта Свідоцтво недійсне 07-11-2022 та анульовано у зв’язку із звільненням з Київського НДІСЕ згідно наказу Київського НДІСЕ № 368 к/тр від 07.11.2022 |
Кваліфікаційна палата Центральної експертно-кваліфікаційної комісії при Міністерстві юстиції України, Міністерство юстиції України | 07-07-2020 №1 |
07-07-2023 | 2. Технічна експертиза документів | 2.2 Дослідження матеріалів документів |
8. Експертиза матеріалів, речовин та виробів | 8.12 Дослідження харчових продуктів |